SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Horia Tecău a urcat pe locul 3 în lume la dublu, o premieră pentru el!

Horia Tecău a urcat pe locul 3 în lume la dublu, o premieră pentru el!

horia tecau jean julien rojer us open

horia tecau jean julien rojer us open
Horia Tecau la serviciu

Calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu de la US Open i-a adus lui Horia Tecău cel mai bun loc al carierei: 3.

Practic, Horia Tecău este cel mai bun tenismen de după frații Bryan, singurii care îl devansează în ierarhia mondială. Pentru a fi corect trebuie să spun că pe aceeași poziție cu Horia e și olandezul Jean Julien Rojer, lucru firesc având în vedere că e partenerul lui și că în ultimul an nu au jucat unul fără celălalt, din câte îmi amintesc.

Florin Mergea, și el sfertfinalist în proba de dublu la US Open, a coborât două poziţii şi se află pe locul 14 .

În ceea ce privește clasamentul pentru Turneul Campionilor, Horia Tecău și Jean Julien Rojer sunt ca și calificați, ocupând locul 2. Cuplul Florin Mergea/ Rohan Bopanna ocupă poziţia a opta, turneele asiatice fiind decisive pentru calificare.


La simplu, cel mai bine clasat român este Marius Copil, care a urcat trei poziții, până pe 182. E urmat de Victor Hănescu, care a coborât 11 locuri, până pe 224, și de Adrian Ungur, care a coborât şase locuri, până pe 255.

4 thoughts on “Horia Tecău a urcat pe locul 3 în lume la dublu, o premieră pentru el!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close