SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Irina Begu și Ana Bogdan, noi premiere în clasamentul mondial WTA

Irina Begu și Ana Bogdan, noi premiere în clasamentul mondial WTA

irina begu seul

irina begu seul
Irina Begu

Victoria de la Seul i-a adus, așa cum spuneam, cel mai bun loc din carieră Irinei Begu. Și Ana Bogdan ocupă, de asemenea, cea mai bun poziție.

Simona Halep rămâne pe locul 2 în lume, pe care nu i-l amenință nimeni săptămâna aceasta. Ea e urmată de campioana de la Seul, Irina Begu, care a urcat 3 poziții și e acum pe locul 26 în lume. A treia româncă din clasament e Monica Niculescu. Ea a urcat două poziții și e acum pe locul 47. Alexandra Dulgheru a coborât o poziție și e acum pe poziția 55 în lume, în vreme ce Andreea Mitu a coborât un loc și e acum pe 85.

Patricia Țig staționează pe 115, dar săptămâna viitoare se va apropia de Top 100, punctele acumulate prin calificarea pe tabloul principal de la Wuhan contabilizându-se abia atunci. Ana Bogdan a urcat o poziție și ocupă acum locul 149, cel mai bun din carieră.

În Top 200 se mai află Sorana Cîrstea, care a coborât 4 locuri și e acum pe 199.

Liderul clasamentului e în continuare Serena Williams, care a egalat-o la numărul de săptămâni în fruntea ierarhiei pe compatrioata ei Chris Evert: 260. Cele două ocupă, la egalitate, poziția a treia în clasamentul all-time.


În clasamentul de dublu, Raluca Olaru a urcat pe locul 44 – cel mai bun al carierei – și e prima româncă din ierarhie. E urmată de Irina Begu, care a urcat patru poziții și e pe 52, și de Monica Niculescu, care a coborât o poziție și e pe 58.

Leave a Reply

Top