SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Irina Begu după victoria de la Seul: ”Am crescut mult în joc de la ultimul titlu”

Irina Begu după victoria de la Seul: ”Am crescut mult în joc de la ultimul titlu”

irina begu interviu wta seul

irina begu interviu wta seul
Irina Begu in timpul interviului acordat pentru WTA

La finalul meciului care i-a adus cea de-a doua victorie de circuit, Irina Begu a acordat un interviu site-ului WTA.

Irina Begu a învins-o azi în finala de la Seul pe Aliaksandra Sasnovich, victorie în urma căreia s-a ales cu un trofeu foarte interesant, pe care însă nu îl va putea lua cu ea în bagaj, ci va pune să-i fie trimis acasă. După terminarea ceremoniei de premiere, Irina a acordat un interviu scurt site-ului WTA în care a vorbit despre diferențele apărute în jocul ei de la ultima victorie în circuit (2012), sau despre cum e văzut tenisul în România în ultima perioadă.

Cheia victoriei a fost faptul că am rămas calmă. Am lovit foarte lung mingea și aproape de linie și mi-am făcut adversara să alerge mult. Cred că am fost mai bună în momentele importante. Sunt fericită că am câștigat primul titlu după trei ani. A fost o perioadă lungă și am crescut mult. Am învățat mult din meciuri și acum am mai multă experiență. Am un joc mult mai consistent”. a spus Irina Begu.


Ea a vorbit și despre cât de iubit a devenit tenisul în România. “Tenisul e foarte important în România acum. Avem atâtea jucătoare în Top 100 și acum sunt foarte mulți fani acasă. Ei ne susțin în permanență”, a încheiat noua campioană de la Seul.

CITEȘTE ȘI:  Irina Begu va juca azi pentru a treia oară în trei luni cu Daria Kasatkina. Cine va televiza meciul

8 thoughts on “Irina Begu după victoria de la Seul: ”Am crescut mult în joc de la ultimul titlu”

Leave a Reply

Top