SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Ilie Nastase > John Newcombe: ”Kyrgios îmi aduce aminte de Ilie Năstase”

John Newcombe: ”Kyrgios îmi aduce aminte de Ilie Năstase”

nick kyrgios

nick kyrgios
Nick Kyrgios

Fostul mare jucător australian John Newcombe a vorbit pentru presa australiană despre comportamentul lui Nick Kyrgios, cel care sare tot mai des calul în relațiile cu alți jucători și care și-a făcut deja o imagine de copil teribil, din păcate doar prin ce face în afara terenului. Newcombe spune că australianul îi aduce aminte de Ilie Năstase.

Mă gândesc la Năstase în ael an de grație 1972-1973, atunci când se purta atât de rău că nimeni nu mai vorbea cu el. Iar el a fost nevoit să-și schimbe atitudinea. Îl cunosc bine pe Ilie, dar nu îl știu destul pe Nick. Nu știu ce stă la baza comportamentului său. Numai că Năstase a fost un campion. Nick încă nu e la cel mai înalt nivel… ”, a spus John Newcombe.


Acesta a mai spus: ”Dacă va contimua să joace și să aibă aceea atitudine pe teren, nu va fi foarte plăcut pentru el. Respectul semenilor e destul de important, iar când ai jucători ca Federer, Nadau sau Djokovic spunând că ei au avut destul de furcă pentru a crea o reputație acestui sport, și că nu apreciază ce se întâmplă acum, trebuie să stai jos și să iei notițe, nu?”, a mai spus Newcombe.

One thought on “John Newcombe: ”Kyrgios îmi aduce aminte de Ilie Năstase”

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close