SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > POZA ZILEI, 25 septembrie 2015: Racheta, principala ”vinovată” de loviturile ratate de jucători

POZA ZILEI, 25 septembrie 2015: Racheta, principala ”vinovată” de loviturile ratate de jucători

Edouard Roger Vasselin racheta rupta

Edouard Roger Vasselin racheta rupta
Racheta a cedat prima in fata nervilor lui Edouard Roger Vasselin la Metz

Turneul de la Metz oferă imagini trăznite. După ce, AICI, l-ați văzut pe al doilea favorit al competiției, francezul Gilles Simon, alături de un nou prieten, aseară alte două fotografii interesante au fost postate pe contul oficial de Facebook al turneului.

Amândouă imaginile au fost surprinse în timpul partidei pe care Gilles Simon a câștigat-o cu scorul de 6-4, 6-2 în fața compatriotului său, Edouard Roger Vasselin în optimile de finală ale turneului de la Metz.

După cum se vede, Edouard Roger Vasselin a găsit vinovatul pentru prestațiile proaste: racheta. Iar degringolada lui i-a permis lui Gilles Simon – triplu campion la București – să facă și spectacol, așa cum se vede mai jos.


gilles simon metz lovitura picioare
Gilles Simon, un artist...

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close