SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > POZA ZILEI, 27 septembrie 2015: O imagine care demonstrează ce înseamnă antrenorul pentru o campioană

POZA ZILEI, 27 septembrie 2015: O imagine care demonstrează ce înseamnă antrenorul pentru o campioană

irina begu artemon apostu efremov

irina begu artemon apostu efremov
Irina Begu ii multumeste lui Artemon Apostu pentru tot

Irina Begu a reușit azi să cucerească cel mai important titlu al carierei, iar apoi a făcut un gest pe care ar trebui să-l facă – uneori așa se întâmplă – toți sportivii.

Imediat după punctul care i-a adus victoria în finala de la Seul contra Aliaksandrei Sasnovich, Irina Begu s-a dus la antrenorul ei, Artemon Apostu Efremov, pe care l-a îmbrățișat în semn de mulțumire pentru tot ce a făcut acesta pentru ea. Trebuie spus că Irina e antrenată de Artemon Apostu Efremov și de Adrian Cruciat, cei doi mergând cu rândul împreună cu ea la turnee. Mai trebuie menționat și că cei doi i-au fost alături Irinei și când aceasta era în afara Top 100, și că împreună alcătuiesc una dintre cele mai durabile echipe din tenisul românesc. Și povestea este încă la început…Iar mai jos vedeți un exemplu din colaboarea dintre cei doi în timpul unui meci disputat de Irina la Seul anul acesta.

irina begu artemon apostu efremov
Irina Begu, alaturi de Artemon Apostu Efremov in timpul meciului de la Seul

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 6 noiembrie 2014: Echipa de Fed Cup a Cehiei pregătește finala la restaurant

Leave a Reply

Top