Problemele canadiencei Eugenie Bouchard continuă: s-a retras de la Tokyo

eugenie bouchard

Eugenie Bouchard

Canadianca Eugenie Bouchard nu trece prin momente plăcute. Ea s-a retras și de la turneul de săptămâna viitoare, de la Tokyo, acuzând încă urmările acelei căzături suferite la US Open.

Pentru Eugenie Bouchard, totul părea că reintră pe făgașul normal la US Open. Ea ajunsese în turul patru al competiției americane – era pentru prima dată când câștigase trei meciuri la rând în 2015 după Australian Open – și urma să joace cu Roberta Vinci în optimi. De asemenea, era calificată în probele de dublu și de dublu mixt. Numai că, o căzătură suferită în vestiar a făcut-o să se dea cu capul de ceva atât de tare încât a fost nevoită, la recomandarea medicilor, să se retragă de pe toate cele trei tablouri.


Totul părea că se va termina acolo, adică după câteva zile de pauză canadianca va putea reveni în programul normal. Numai că, din păcate, Bouchard a anunțat că încă nu e refăcută după acea accidentare și că e nevoită să de retragă de la Toray Open, turneul care va începe săptămâna viitoare la Tokyo.

About Andrei Constantinescu