SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 9 septembrie 2015: Duelul dintre Serena și Venus Williams s-a încheiat cu o îmbrățișare lungă

POZA ZILEI, 9 septembrie 2015: Duelul dintre Serena și Venus Williams s-a încheiat cu o îmbrățișare lungă

serena venus williams us open

serena venus williams us open
Imbratisarea de final dupa un meci in familie

Serena Williams și sora ei, Venus, s-au întâlnit aseară pentru a 27-a oară în carieră. A câștigat liderul mondial, dar nimeni nu a fost supărat, nici măcar învinsa, care a îmbrățișat-o lung la final.

Serena Williams a învins-o cu scorul de 6-2, 1-6, 6-3 pe sora sa, Venus Williams și s-a calificat în semifinalele US Open. Urmărită din tribune de o groază de celebrități – Donald Trump, clanul Kardashian, Oprah sunt doar câteva nume – partida a împărțit în două spectatorii din tribunele Arenei Arthur Ashe. A câștigat, logic, liderul mondial, care va juca în semifinale contra italiencei Roberta Vinci, cea care a învins-o cu scorul de 6-3, 5-7, 6-4 pe Kristina Mladenovic.


Totul s-a încheiat, evident, cu o lungă îmbrățișare și cu fericire în familie: Serena e la doar două victorii de realizarea Marelui Șlem, eveniment așteptat de toți iubitorii tenisului din SUA.

serena venus williams us open
Serena si Venus la finalul partidei de la US Open

2 thoughts on “POZA ZILEI, 9 septembrie 2015: Duelul dintre Serena și Venus Williams s-a încheiat cu o îmbrățișare lungă

Leave a Reply

Top