SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu și Alexandra Dulgheru joacă marți. Iată cu cine și de la ce ore

Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu și Alexandra Dulgheru joacă marți. Iată cu cine și de la ce ore

antrenament simona halep guangzhou

antrenament simona halep guangzhou
Simona Halep la antrenament in Guangzhou

Revin zilele cu mult tenis la intensitate maximă pentru fanii românilor. Marți, nu mai puțin de patru românce vor juca în turneele WTA ale săptămânii.

La Guangzhou, Simona Halep, principala favorită, își va face debutul la actuala ediție contra croatei Petra Martic, venită din calificări. Partida va fi a doua pe terenul central, în jurul orei 11.30, ora locală, adică 6.30 la București.

La același turneu, dar de la ora 5.00 în România, Monica Niculescu, deținătoarea titlului, va juca împotriva Yuliei Putintseva, din Kazahstan.

AICI aveți ordinea de joc de marți de la Guangzhou.

La Seul, Irina Begu, principala favorită a competiției, va juca în jurul orei 12.00 contra ucrainencei Kateryna Kozlova, venită din calificări.


La același turneu, în jurul orei 10.30, Alexandra Dulgheru, cap de serie numărul 6, va juca împotriva belarusei Aliaksandra Sasnovich, și ea venită din calificări.

AICI aveți programul complet al zilei de marți de la Seul.

CITEȘTE ȘI:  Calificări Wimbledon: S-a stabilit și tabloul feminin. Vezi adversarele româncelor: Cîrstea, A.Bogdan, Țig

One thought on “Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu și Alexandra Dulgheru joacă marți. Iată cu cine și de la ce ore

Leave a Reply

Top