SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Turneul de la Wuhan nu are sistem Hawk-Eye. Iată motivul

Turneul de la Wuhan nu are sistem Hawk-Eye. Iată motivul

wuhan complex tenis

wuhan complex tenis
Complexul de la Wuhan, locul unde Simona Halep cauta al 12-lea titlu din cariera

Probabil că ați observat că la actuala ediție a turneului feminin de la Wuhan, sistemul Hawk-Eye nu e operabil. Motivul este unul incredibil și trist.

Evident, fiind un turneu așa de important, Wuhan avea Hawk-Eye în program. Numai că un incident nefericit a făcut ca anul acesta sistemul să nu mai fie operabil la turneul din China. Britanicul Robin Llyr Evans, membru al echipei care asigură buna funcționare a sistemului, specialist în computere, a murit la finalul săptămânii trecute în condiții misterioase la Wuhan. Așa că întreaga echipă a decis să nu mai lucreze la acest turneu. Vă spun sincer că nu am înțeles dacă în semn de respect pentru tânărul britanic decedat, colegul lor, sau pentru că au considerat că organziatorii nu le pot asigura protecția (condiții misterioase ale unui accident poate însemna orice).


Probabil că lucrurile vor reveni la normal la Beijing, săptămâna viitoare.

2 thoughts on “Turneul de la Wuhan nu are sistem Hawk-Eye. Iată motivul

  1. De-aia isi facea probleme Vadim ce o sa se intample cu cainii lui daca moare el!!!
    Hai mai oameni buni….asta e motiv???? Adica turneul asta tine o saptamana pe an,nu o luna,2,3,6!!!! Puteau sa tina doliu dupa,ca e vorba totusi de jucatoare de top,de bani,de conditii de joc!!!
    Dumnezeu sa il odihneasca dar eu nu cred ca asta e motivul! Si mai cred ca asa cum turneul a aparut in circuit pt Na Li,care s-a retras,la fel o sa si dispara! Nici macar la Simona nu au fost tribnele pline! Nu se nghesuie lumea sa vina,ca si la Guangzhou! De-aia nu e hawkeye,din lipsa de finante,nu ca a murit baiatul acela! Se putea si fara el! Sa ne aducem aminte cum a jucat Pete imediat dupa moartea antrenorului sau,sau Roger!
    Inca o data Dumnezeu sa il ierte!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close