SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > US Open 2015: “Meciul zilei“ Roger Federer – Philipp Kohlschreiber

US Open 2015: “Meciul zilei“ Roger Federer – Philipp Kohlschreiber

Roger Federer și Philipp Kohlschreiber

Meciul zilei de sâmbătă îi va aduce față în față pe Roger Federer și Philipp Kohlschreiber. Roger Federer este unul dintre cei mai în formă jucători din ultimele săptămâni și a adus de curând un element surpriză în jocul său – returul din demivole- o lovitură spectaculoasă și apreciată de spectatori. Până acum niciun adversar nu a găsit un răspuns pentru noua lovitură. După ce a câștigat turneul de pregătire de la Cincinnati, învingându-i pe Andy Murray și Novak Djokovic, Federer a convins și la New York. Federer a pierdut în primele două meciuri împotriva lui Leonardo Mayer și Steve Darcis doar nouă game-uri în șase seturi.

Meciul cu Kohlschreiber nu va fi însă la fel de ușor pentru Federer, Kohlschreiber având jocul necesar pentru a-i face față câștigătorului a cinci trofee la New York. Dar istoria este de partea lui Federer, care conduce cu 9-0 în întâlnirile directe. Cel mai strâns meci a fost ultimul, în acest an la Halle, când Federer l-a învins pe Kohlschreiber în tie-break-ul setului decisiv.

Kohlschreiber este un jucător care merită urmărit. În zilele bune este un jucător foarte eficient, câștigând în trecut seturi și meciuri împotriva primilor jucători ai lumii. În primul tur Kohlschreiber l-a învins pe tânărul german Alexander Zverev după un meci de cinci seturi, în timp ce în turul doi a trecut de cehul Lukas Rosol în trei seturi.

Învingătorul din acest meci va juca în optimi împotriva învingătorului din meciul John Isner- Jiri Vesely.

Meciul este al doilea de pe terenul Arthur Ashe, va începe în jurul orei 20 și va fi transmis în direct pe Eurosport.

One thought on “US Open 2015: “Meciul zilei“ Roger Federer – Philipp Kohlschreiber

Leave a Reply

Top