SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > US Open 2015: Florin Mergea și Rohan Bopanna au rămas principali favoriți în proba de dublu după eliminarea lui Horia Tecău

US Open 2015: Florin Mergea și Rohan Bopanna au rămas principali favoriți în proba de dublu după eliminarea lui Horia Tecău

Mergea Bopanna US Open

Mergea Bopanna US Open
Florin Mergea si Rohan Bopanna

Eliminarea de aseară a lui Horia Tecău și a partenerului său, Jean Julien Rojer, în sferturile de finală ale probei de dublu, a făcut ca acum perechea cel mai bine clasată în competiție la US Open să fie cea formată din Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, care erau cap de serie numărul 3, au fost învinși aseară, cu scorul de 7-6, 6-4 de favoriții 12, francezii Pierre-Hugues Herbert/ Nicolas Mahut.

Ca să folosesc un clișeu vechi de când presa, Tecău ar putea fi răzbunat de Mergea în semifinalele US Open, dacă românul și partenerul său, indianul Rohan Bopanna, vor câștiga meciul de azi, din sferturi, contra perechii Dominic Inglot/ Robert Lindstedt și vor juca apoi în semifinale cu francezii. Meciul lui Florin de azi începe la ora 18.00, fiind primul pe terenul 17.


Favoriți 6 la începutul competiției, Florin Mergea și Rohan Bopanna au rămas perechea clasată cel mai bine de pe tabloul de dublu, deci principali favoriți la trofeu conform calculelor hârtiei.

Tot azi va juca, în sferturile de finală ale probei de simplu, și Simona Halep. AICI vedeți de la ce oră, dar și programul complet al zilei de azi.

One thought on “US Open 2015: Florin Mergea și Rohan Bopanna au rămas principali favoriți în proba de dublu după eliminarea lui Horia Tecău

Leave a Reply

Top