SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > US Open 2015: Lucian Bute s-a întâlnit cu Horia Tecău și a asistat și la meciul Simonei Halep

US Open 2015: Lucian Bute s-a întâlnit cu Horia Tecău și a asistat și la meciul Simonei Halep

lucian bute usopen horia tecau

lucian bute usopen horia tecau
Lucian Bute, alaturi de Horia Tecau, la US Open

Lucian Bute, fostul campion mondial la box profesionist, și-a încheiat vacanța în România și, în drum spre Montreal, a dat o fugă și la New York, pentru a urmări câteva meciuri ale compatrioților săi la US Open.

Lucian Bute s-a întâlnit ieri cu Horia Tecău, care a făcut doar un antrenament după ce adversarii săi și ai olandezului Juan Julien Rojer nu s-au prezentat din motive obiective la meci. Apoi, a asistat la meciul disputat de Simona Halep și câștigat de aceasta în fața americancei Shelby Rogers, în turul al treilea al probei de simplu de la US Open. Interpelat de presă, el a declarat că Simona va învinge în două seturi, lucru care s-a și întâmplat.

Nu știam că a fost la meciul meu. Îi mulțumesc foarte mult că a venit să mă susțină, e impresionant să știu că este alături de mine”, a declarat Simona Halep. Ea a spus că și-ar dori să-l întâlnească pe boxerul gălățean, după ce i s-a spus că acesta a promis va veni și la următoarea partidă.


lucian bute us open
Lucian Bute inainte de a intra la meciul Simonei Halep de la US Open

2 thoughts on “US Open 2015: Lucian Bute s-a întâlnit cu Horia Tecău și a asistat și la meciul Simonei Halep

Leave a Reply

Top