SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > US Open 2015: Trei meciuri cu români avem azi în probele de dublu

US Open 2015: Trei meciuri cu români avem azi în probele de dublu

tecau rojer australian open

tecau rojer australian open
Horia Tecau si Jean Julien Rojer

Coincidență sau nu, azi la US Open, timp de mai multe ore, pe terenul 6 se va vorbi în principal românește. Trei meciuri cu compatrioți de-ai noștri sunt programate succesiv pe acea arenă.

Programul zilei de pe terenul 6 îl vor deschide, de la ora 18.00, Irina Begu și Raluca Olaru. Acestea vor juca, în turul secund al probei de dublu, contra favoritelor 8, Garbine Muguruza și Carla Suarez Navarro.

Imediat după această partidă, și vor face debutul la US Open Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer. Rămași principalii favoriți ai competiției, așa cum ați aflat AICI, cei doi vor juca împotriva cuplului Andre Begemann/ Oliver Marach.

În fine, ziua României de pe terenul 6 va fi încheiată, imediat după meciul campionilor de la Wimbledon, de Monica Niculescu. Acesta face pereche cu ucraineanca Olga Savchuk și cele două vor juca în primul tur contra cuplului rus Alla Kudryavtseva/ Anastasya Pavlyuchenkova, cap de serie 12.


Tot azi debutează și calificărilor din concursul junioarelor, acolo unde, în programul zilei, sunt trei fete din România: Georgia Crăciun, care e cap de serie 1 în această fază, Oana Gavrilă, care e favorită 6, și Ioana Pietroiu, favorită 3. AICI vedeți cu cine vor juca ele, dar și programul complet al zilei de vineri.

CITEȘTE ȘI:  Indian Wells 2018: Sorana Cîrstea joacă sâmbătă seara în turul secund. Iată de la ce oră și cine transmite partida

Leave a Reply

Top