SUNTETI AICI
ACASA > Romani > US Open 2015: Simona Halep după calificarea în semifinale: ”După pauză mi-am zis că nu am nimic de pierdut”

US Open 2015: Simona Halep după calificarea în semifinale: ”După pauză mi-am zis că nu am nimic de pierdut”

us open simona halep

us open simona halep
Simona Halep in actiune

Calificată în premieră în semifinale la US Open, Simona Halep era extrem de fericită după obținerea victoriei în fața Victoriei Azarenka.

E grozav să fiu în semifinala de la US Open pentru prima dată în carieră. Mă simt foarte bine aici”, a declarat Simona la interviul de după meci. Ea a explicat apoi cum s-a simțit în timpul jocului: ”Mă simt foarte bine aici. Am jucat cel mai bun tenis al meu la începutul si la finalul meciului și mă bucur că am reușit să câștig. În primul set am fost mai agresivă ca ea si am dominat. Am făcut însă un pas înapoi în setul secund, astfel că l-am. După pauză mi-am zis că nu am nimic de pierdut și mă bucur că mi-am găsit calea și că m-am calificat”, a mai spus Simona Halep.


Românca nu are prea mult de odihnă, pentru că peste aproape 24 de ore va reveni pe teren pentru a juca semifinala în compania Flaviei Pennetta. AICI vedeți în jurul cărei ore va avea loc acest meci.

Leave a Reply

Top