SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > US Open 2015: Simona Halep recunoaște: ”Multă lume îmi spunea că nu pot juca la nivel înalt”

US Open 2015: Simona Halep recunoaște: ”Multă lume îmi spunea că nu pot juca la nivel înalt”

Simona Halep US Open 2015

Simona Halep US Open 2015
Simona Halep

Simona Halep este asaltată de ziariști la US Open, este deja un lucru cunoscut. După calificarea în semifinalele turneului american, ea a dat un interviu și unei echipe de televiziune din Japonia.

Ziariștii niponi au dorit să afle, printre altele, cum a surmontat Simona Halep problema înălțimii, ea fiind printre cele mai scunde jucătoare de top din tenisul feminin. ”Jucătoarele japoneze sunt scunde. Ce poţi să le spui fetelor noastre care gândesc: «sunt prea mică, nu pot reuşi în acest sport»?”, a întrebat-o reporterul, dorind să afle secretul.

Multă lume îmi spunea asta când eram copil, că nu pot juca la cel mai înalt nivel pentru că nu sunt destul de înaltă, dar nu am ascultat, mi-am urmat doar visul meu de a deveni o jucătoare profesionistă de tenis şi am avut familia mea alături de mine susţinându-mă tot timpul. Am ştiut că am picioare bune, suficientă putere să mă bat cu jucătoarele înalte, aşa că iată-mă aici şi sunt fericită că am reuşit să ajung unde sunt în prezent şi în semifinalele acestui turneu de Grand Slam“, a declarat Simona Halep.


Românca va juca azi în semifinalele US Open, urmând să o întâlnească, de la ora 18.00, pe italianca Flavia Pennetta. AICI aflați de ce s-au amânat meciurile, în caz că mai e cineva care nu știe 🙂

CITEȘTE ȘI:  Irina Bara, salt de 31 de locuri în clasmentul WTA. Simona Halep a început a noua săptămână ca lider
Top