Victor Hănescu şi Adrian Ungur au trecut de primul tur la Banja Luka.

adrian ungur

Adrian Ungur

În challenger-ul ATP de la Banja Luka, Bosnia şi Herţegovina, 64.000 €, avem o participare românească semnificativă, probabil şi datorită relativei apropieri faţă de ţară.

Astfel, în afară de consacraţii Victor Hănescu (224 ATP) şi Adrian Ungur (255 ATP), i-am regăsit pe tabelul de calificări pe Petre Alexandru-Luncanu (463 ATP), Victor Vlad Cornea (976) dar şi pe “dublistul” Alexandru-Daniel Carpen (288) la dublu.

Primul tur a decurs excelent pentru Victor Hănescu şi Adrian Ungur care au eliminat jucători mai bine clasaţi decât ei: Victor HănescuPedro Cachin (Argentina, 166 ATP) 6-1, 6-4 şi Adrian UngurLaslo Djere (Serbia, 177 ATP) 3-6, 6-3, 6-4.

Petru-Alexandru Luncanu, jucător în care acum câţiva ani ne puneam speranţe atât de mari, a trecut 2 tururi de calificări şi a pierdut greu în primul tur de pe tabloul principal în faţa partenerului său de dublu, bosniacul Tomislav Brkic (291). La dublu, cei doi s-au calificat în sferturi, beneficiind de neprezentarea adversarilor.

Victor Vlad Cornea a pierdut în primul tur de calificări.

Cuplul Hănescu / Cornea a pierdut în primul tur un meci de mare luptă, în faţa favoriţilor 4, Bozoljac (Croaţia) / Cipolla (Italia); 7-5, 5-7, [10-8].

Dar vom avea un român în sferturile de dublu, căci astăzi se vor întâlni Adrian Ungur şi Alexandru Carpen, de o parte şi de cealaltă a fileului, fiecare având parteneri diferiţi.

.

.

About Dragos