SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Wuhan Open: Monica Niculescu e deja în turul 2, iar luni alte trei românce vor să o imite

Wuhan Open: Monica Niculescu e deja în turul 2, iar luni alte trei românce vor să o imite

washington monica niculescu

washington monica niculescu
Monica Niculescu

Monica Niculescu s-a alăturat azi Simonei Halep – direct calificată în această fază – în turul secund al turneului de la Wuhan. Luni, celelalte trei fete de pe tabloul principal vor intra în focuri.

Monica Niculescu a învins-o azi cu scorul de 6-1, 6-1 pe chinezoaica Fanghou Liu și va juca în turul secund contra favoritei 7, Carla Suarez Navarro.

Și Simona Halep, principala favorită, și-a aflat adversara din turul secund: aceasta este rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, care a învins-o cu scorul de 6-0, 6-1 pe o umbră a celei care a fost odată Svetlana Kuznetsova.

Luni, celelalte trei românce de pe tabloul principal vor intra în luptă. Alexandra Dulgheru va deschide programul pe Terenul Central, urmând să joace de la ora 6.00 contra Anei Ivanovic.

Tot luni Patricia Țig, venită din calificări, va juca împotriva franțuzoaicei Kristina Mladenovic, iar Irina Begu, proaspăta campioană de la Seul, va juca împotriva Zarinei Diyas. Meciul va începe nu mai devreme de ora 10.30, ora României.


De asemenea, la dublu, Raluca Olaru, care acum face pereche cu cehoaica Husarova, va juca în primul tur. Irina Begu, partenera din ultima perioadă a Ralucăi, va face cuplu cu Monica Niculescu.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep recunoaşte pentru prima dată: "Obiectivul meu e să devin numărul 1 anul acesta"

2 thoughts on “Wuhan Open: Monica Niculescu e deja în turul 2, iar luni alte trei românce vor să o imite

Leave a Reply

Top