SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Wuhan Open: Patricia Țig s-a calificat în finala calificărilor și se apropie de Top 100

Wuhan Open: Patricia Țig s-a calificat în finala calificărilor și se apropie de Top 100

baku patricia tig

baku patricia tig
Patricia Tig

Patricia Țig a obținut, la Wuhan, o victorie foarte importantă: a eliminat-o pe principala favorită a calificărilor, Mona Barthel.

Patricia Țig, jucătoarea din țara noastră care atacă cel mai hotătât Top 100 mondial, se simte ca peștele în apă pe hard. Finalista din luna iulie, de la Baku, a învins-o cu scorul de 6-4, 6-2 pe nemțoaica Mona Barthel în primul tur al calificărilor turneului WTA de la Wuhan. Aceasta era chiar principala favorită a calificărilor și e clasată pe locul 47 în lume. Ea a doua victimă din Top 50 WTA a Patriciei, după ce în vară, în semifinalele de la Baku, o învinsese pe Anastasya Pavlyuchenkova, clasată atunci pe locul 42.

În turul secund, care e și cel final, Patricia va juca împotriva chinezoaicei Yi-Fan Xu, beneficiară nu doar a unui wild-card, dar și a retragerii în setul decisiv a belarusei Olga Govortsova, cap de serie 9.
Dacă va învinge – meciul va avea loc mâine – Patricia va juca pentru prima dată pe tabloul principal al unui turneu Premier și va ridica la 5 numărul româncelor de pe tablou la Wuhan. Iată cu cine vor juca în primele meciuri Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru.

6 thoughts on “Wuhan Open: Patricia Țig s-a calificat în finala calificărilor și se apropie de Top 100

Leave a Reply

Top