SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ATP Shanghai 2015: Al nouălea titlu pentru Novak Djokovic din acest sezon

ATP Shanghai 2015: Al nouălea titlu pentru Novak Djokovic din acest sezon

Novak Djokovic cu trofeul de la Shanghai

Novak Djokovic nu a putut fi oprit nici la Shanghai, câștigând al nouălea titlu din acest sezon. Numărul 1 mondial l-a învins în finală pe francezul Jo-Wilfried Tsonga cu 6-2 6-4. Pentru Djokovic este a șaptesprezecea victorie consecutivă, a zecea fără a pierde vreun set.

Încă de la începutul meciului, Djokovic nu i-a dat nicio șansă lui Tsonga. În primul set, sârbul a câștigat de trei ori pe serviciu francezului. În al doilea set, Djokovic a avut nevoie de mai mult timp pentru a reuși să facă break. Sârbul a convertit a șasea minge de break, a preluat avantajul la 5-4 și a reușit apoi un game alb pe propriul serviciu, câștigând al douăzecișicincilea său titlu la un turneu Masters .

Pentru Djokovic au fost, din nou, două săptămâni perfecte în China. Din 2012, Djokovic a câștigat, în opt participări la turneele asiatice, șapte titluri (4 la Beijing, 3 la Shanghai).Singura înfrângere, în China, a sârbului, din ultimii 3 ani, este cea din semifinalele de la Shanghai de anul trecut în fața lui Roger Federer.

2 thoughts on “ATP Shanghai 2015: Al nouălea titlu pentru Novak Djokovic din acest sezon

Leave a Reply

Top