SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > Eugenie Bouchard dă în judecată Federația Americană pentru căzătura de la US Open

Eugenie Bouchard dă în judecată Federația Americană pentru căzătura de la US Open

eugenie bouchard us open

eugenie bouchard us open
Eugenie Bouchard pe aleile de la US Open, la cateva ore de la acel incident

Canadianca Eugenie Bouchard a dat în judecată USTA, Federația Americană de Tenis, pentru căzătura luată în sala de fizioterapie din cadrul complexului de la Flushing Meadows.

Bouchard a alunecat pe 4 septembrie în sala de fizioterapie și s-a lovit atât de rău la cap că a trebuit să se retragă nu doar de la US Open, dar și de la următoarele turnee, din China și Japonia. Procesul a fost deschis la tribunalul din Brooklyn, iar canadianca nu a cerut o sumă concretă ca despăgubiri.

În vârstă de 21 de ani, Eugenie Bouchard tocmai terminase meciul de dublu mixt, pe care l-a disputat la scurt timp după victoria dintr-un meci de simplu când se întorcea în vestiar. Câteva minute mai târziu, a alunecat și a dat cu capul de podea în sala de fizioterapie din interiorul vestiarului.”Domnișoara Bouchard a intrat în sala de fizioterapie când a alunecat și s-a lovit, din cauza unei substanțe străine și periculoase care se afla pe podea”, se arată în plângere.

Canadianca mai spune că accidentarea a fost provocată doar din neglijența angajaților USTA, care nu au ținut locul ca un mediu sigur, deoarece organizația nu a fost în stare să mențină, repare și să curețe podeaua corespunzător, astfel că ea a alunecat și a căzut.


Cum de la acel incident, Bouchard a mai căzut vreo 13 locuri în clasament, ea spune că accidentul a fost unul dintre principalele cauze ale acestui regres.

4 thoughts on “Eugenie Bouchard dă în judecată Federația Americană pentru căzătura de la US Open

  1. mi-se pare putin fortat, ce vina au organizatorii ca ea nu a fost atenta si a cazut, ma gandesc,ca daca ar mai fi cazut vreo doua, trei fete, da, era ceva acolo din vina organizatorilor. Sa ii dea Domnul sanatate si sa revina cu bine in circuit.

Leave a Reply

Top