SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO Simona Halep a avut zile pline: a lansat Iphone6, a mers la meci și antrenament

FOTO Simona Halep a avut zile pline: a lansat Iphone6, a mers la meci și antrenament

simona halep pregatire fizica stejarii

simona halep pregatire fizica stejarii
Simona Halep a lucrat toate grupele musculare cu ajutorul aparatului numit TRX

Simona Halep a avut patru zile pline la București. Pe lângă recuperare și antrenamente, ea a făcut și multe alte lucruri.

Pentru că despre întâlnirea cu Smiley de marți pusă la cale de ProTv ați aflat deja, o să trecem la ziua de miercuri, acolo unde Simona a fost parte a lansării noului Iphone6 de către sponsorul ei, Vodafone. Așa cum îi stă bine unei campioane plecate mai tot timpul de acasă, Simona a purtat o discuție telefonică de la distanță cu CEO-ul companiei – sau cineva important, oricum – timp în care și-au transmis fișiere, au făcut poze etc.

simona halep lansare vodafone iphone6
Simona Halep a primit primul Iphone6 din partea Vodafone Romania

simona halep lansare vodafone iphone6
Simona Halep, alaturi de echipa care a lansat Iphone6 la Vodafone Romania
Joi, Simona a reprezentat singurul lucru pozitiv pe Arena Națională în marea de amărăciune pricinuită de meciul România – Finlanda (1-1). Și simpatic este că oameni cu care ea ar fi făcut poze acum trei ani, acum au stat la coadă pentru a face fotografii cu ea și a se mândri cu asta pe Facebook. Aveți două exemple mai jos, în care Simona e alături de Gabi Balint și de Pavel Bartoș. Și mă bucur că valoarea sportivă e apreciată la un asemenea nivel. Din păcate, spiritul ei de luptătoare nu poate fi împrumutat și fotbaliștilor, deși poate că data viitoare ar trebui să meargă să le spună câteva cuvinte înaintea meciului, poate iau ceva din energia ei pe teren…

simona halep balint romania finlanda
Simona Halep, alaturi de Gabi Balint, la Romania - Finlanda
halep meci fotbal bartos romania
Simona Halep, alaturi de Pavel Bartos la meciul nationalei

În fine, vineri Simona a revenit în sala de antrenament – nu că ar fi părăsit-o, numai că acum a făcut și poze. Nu face încă joc, ci pregătire fizică, lucru normal având în vedere că mai e timp până la Turneul Campioanelor și nu trebuie riscat nimic cu tendonul. O vedeți în acțiune la Stejarii Country Club, clubul lui Ion Țiriac din București. Am văzut că pe alte site-uri e subiect de știre că se pregătește acolo, dar să știți că nu e nimic ieșit din comun. Mulți sportivi de valoare din sporturile individuale, nu doar din tenis, aleg Stejarii pentru condițiile oferite. Ba eu știu pe câțiva care chiar locuiesc pe acolo. Iar având în vedere că Ion Țiriac e un fel de manager din umbră al Simonei, fiind apropiat de echipa acesteia, sfătuind-o atunci când are nevoie sau ajutând-o în stabilirea diverselor contracte cu sponsorii, e firesc să-i asigure toate condițiile de pregătire. Și nu o face de azi, nici măcar de ieri, ci de aproape doi ani. Iar la Stejarii chiar sunt condiții foarte bune de pregătire.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Simona Halep a venit acasă cu replica trofeului de la Madrid. Cum poate aduce acasă trofeul real?

simona halep pregatire fizica stejarii
Simona Halep a lucrat toate grupele musculare cu ajutorul aparatului numit TRX

Leave a Reply

Top