SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Irina Begu și Monica Niculescu au revenit în Top 40 la dublu. La simplu, Patricia Țig ocupă cel mai bun loc al carierei

Irina Begu și Monica Niculescu au revenit în Top 40 la dublu. La simplu, Patricia Țig ocupă cel mai bun loc al carierei

irina begu monica niculescu wuhan

irina begu monica niculescu wuhan
Irina Begu si Monica Niculescu la Wuhan

Parcursul foarte bun de la Wuhan, unde au pierdut în finală în fața liderilor mondiali, le-a adus un mare salt în clasamentul mondial de dublu Irinei Begu și Monicăi Niculescu. Ambele au revenit în Top 40.

Irina Begu a urcat 15 locuri și ocupă acum poziția 37 în ierarhia mondială de dublu, fiind cea mai bine clasată româncă din acest clasament. E urmată de partenera ei de la Wuhan, Monica Niculescu, care a urcat 19 poziții și a ajuns pe 39 în lume. A treia româncă din clasament este Raluca Olaru, care a coborât 3 poziții și e acum pe 47.

În Top 200 la dublu le mai avem pe Elena Bogdan, care staționează pe 113, pe Patricia Țig, care a coborât două poziții și e pe 183, și pe Andreea Mitu, care a coborât 4 locuri și e pe 193.

La simplu, avem în continuare 5 fete în Top 100, dar din păcate Andreea Mitu continuă să se apropie amenințător de locul 101. Simona Halep și Irina Begu sunt în continuare jucătoarele clasate cel mai bine în ierarhia mondială de simplu. Ambele au staționat pe locurile 2, respectiv 26. A treia româncă în clasament este Monica Niculescu, care a urcat o poziție și e acum pe 46 în lume. E urmată de Alexandra Dulgheru, care a coborât două locuri și e acum pe 57, și de Andreea Mitu, care a coborât 8 locuri și a ajuns pe 93.


Prima jucătoare din afara Top 100 e Patricia Țig, care și-a atins un nou maxim al carierei. Ea a urcat 5 poziții și e acum pe locul 110 în lume. E urmată de Ana Bogdan, care a coborât 3 poziții și e pe 152 și de Sorana Cîrstea, care a ieșit, așa cum vă spuneam, pentru prima dată după 8 ani din Top 200. Ea a coborât 4 locuri și e acum pe 203 în lume. Merită remarcată ascensiunea Alexandrei Cadanțu, care a urcat 35 de poziții și a ajuns acum pe 258 în lume. O jucătoare talentată, care a avut un sezon marcat de accidentări, dar care sunt sigur că poate reveni în Top 100 anul viitor.

2 thoughts on “Irina Begu și Monica Niculescu au revenit în Top 40 la dublu. La simplu, Patricia Țig ocupă cel mai bun loc al carierei

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close