SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Irina Begu, Monica Niculescu și Raluca Olaru sunt în sferturile de dublu la Moscova. Andreea Mitu a fost eliminată în Luxemburg

Irina Begu, Monica Niculescu și Raluca Olaru sunt în sferturile de dublu la Moscova. Andreea Mitu a fost eliminată în Luxemburg

irina begu monica niculescu wuhan

irina begu monica niculescu wuhan
Irina Begu si Monica Niculescu in actiune

Irina Begu și Monica Niculescu s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu de la Moscova. În aceeași fază a ajuns și Raluca Olaru, care face pereche cu Gabriela Dabrowski.

În primul tur al întrecerii de dublu de la Moscova, Irina Begu și Monica Niculescu au învins cu scorul de 6-3, 7-6 cuplul Alize Cornet/ Daria Gavrilova. Următoarele adversare ale româncelor desemnate cap de serie numărul 2 vor fi Vera Dushevina și Anastasia Rodionova.

Tot în primul tur al probei de dublu, Raluca Olaru și canadianca Gabriela Dabrowski au învins cu scorul de 6-1, 6-4 cuplul format din rusoaica Anastasia Buchanko și legendara jucătoare croată Iva Majoli, cea care juca în urmă cu aproape 15 ani sfertul de finală de la Roland Garros. În sferturi, Raluca și coechipiera ei vor juca împotriva perechii Darija Jurak/ Nicole Melichar.Tot la Moscova, dar la simplu, Monica Niculescu a fost învinsă cu 7-5, 0-6, 6-4, de rusoaica Anastasia Pavliucenkova. Ana Bogdan, intrată pe tabloul principal ca Lucky Loser, a fost eliminată cu 7-5, 6-4, de Kristina Mladenovic, cap de serie 9.

Nici în Luxemburg lucrurile nu au stat foarte bine. Andreea Mitu a fost învinsă la simplu cu scorul de 7-6, 6-7, 6-3, de suedeza Johanna Larsson. La dublu, Andreea și Elena Bogdan au fost eliminate, de asemenea, în primul tur. Ele au fost învinse cu scorul de 6-0, 6-4 de cuplul german Mona Barthel/Laura Siegemund, cap de serie numărul 3.

Leave a Reply

Top