Irina Begu și Monica Niculescu au urcat câte 7 locuri în clasamentul mondial de dublu

Irina Begu Monica Niculescu moscova

Irina Begu si Monica Niculescu la festivitate de premiere de la Moscova

Finala jucată la Moscova le-a adus Irinei Begu și Monicăi Niculescu câte un salt de 7 locuri în clasamentul mondial al specialității.

Irina Begu a urcat 7 locuri în clasamentul mondial de dublu și ocupă acum poziția 30 în lume. Ea e urmată de partenera ei de la Moscova, Monica Niculescu, care a urcat tot atâtea locuri și e pe 33. În Top 100 se mai află Raluca Olaru, care a urcat un loc și e pe 56.

La simplu, Simona Halep a rămas pe locul 2. Ea e urmată de Irina Begu, care a coborât două poziții și e acum pe 31. Monica Niculescu a coborât un loc și e pe 46. Alexandra Dulgheru, în schimb, a urcat două poziții și a ajuns pe 56 în lume. În Top 100 se află și Andreea Mitu, care a coborât 6 locuri, ajungând pe 99.


Patricia Țig este pe locul 117, în coborâre două locuri. Ea e urmată de Ana Bogdan, care a urcat o poziție și e acum pe 146, de Cristina Dinu, care a urcat 11 locuri și a ajuns pe 233, de Sorana Cîrstea, care a urcat 3 poziții, ajungând pe 243, de Alexandra Cadanțu, care a urcat 7 locuri, ajungând pe 270 și de Mihaela Buzărnescu, care a urcat 7 poziții și a ajuns pe 274.

About Andrei Constantinescu