SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > POZA ZILEI, 8 octombrie 2015: Simona Halep a fost vizitată de Smiley, noul ei cântăreț favorit

POZA ZILEI, 8 octombrie 2015: Simona Halep a fost vizitată de Smiley, noul ei cântăreț favorit

simona halep si smiley antrenament

simona halep si smiley antrenament
Simona Halep s-a transformat in chitarista

Simona Halep a recunoscut într-un interviu acordat în luna august, în timpul unuia dintre turneele nord-americane, că Smiley e cântărețul ei favorit, iar melodia ”Acasă” este cea pe care o ascultă cu cel mai mare drag când e în competiții.

Evident, cei de la ProTV au făcut imediat conexiunile și ieri, Simona a fost vizitată de cunoscutul interpret. Era să spun la antrenament, așa cum a scris și ea pe Facebook, dar sper din tot sufletul ca acel teren cu zgură a fost ales doar pentru că nu era altul liber și pentru că dădea bine în poze… Căci mi-e greu să cred că Simona face pregătire pe zgură chiar și 5 minute înaintea Turneului Campioanelor, care se desfășoară pe o suprafață fără vreo legătură cu zgura… E adevărat că am văzut că au schimbat apoi și câteva mingi, dar asta pentru camere, căci antrenamentele Simonei în aceste zile au loc și vor avea loc pe hard.


Întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc mai devreme, și ar fi fost o adevărată lovitură pentru ProTV. Ideal din punct de vedere mediatic ar fi fost ca Simona și Smiley să se cunoască în vinerea primei emisiuni Vocea României, care este, de altfel, și emisiunea nominalizată ca preferată de jucătoarea noastră. Numai că ea a plecat în Asia chiar atunci, așa că totul s-a amânat. Dar sunt sigur că la una dintre edițiile live ale emisiunii, Simona va fi în platou, pentru că astfel de șanse nu se ratează de o televiziune. Ceea ce nu e un lucru rău, până la urmă.

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 30 octombrie 2012: Cele 8 participante de la Sofia, la poza de grup

Smiley, căruia îi stă bine alături de Simona, e al doilea interpret preferat de Halep, după Marcel Pavel. Dacă vă amintiți, în urmă cu un an, ea mărturisea că acesta e interpretul e favorit, și nominaliza și o melodie. Evident, la scurt timp, l-a cunoscut pe cântăreț. Adevărul e că e o senzație tare plăcută să știi că melodiile tale sunt ascultate de o mare campioană cum e Simona.

simona halep smiley intalnire
Simona Halep si Smiley au facut cateva fotografii


2 thoughts on “POZA ZILEI, 8 octombrie 2015: Simona Halep a fost vizitată de Smiley, noul ei cântăreț favorit

Leave a Reply

Top