SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Serena Williams e însărcinată în 12 săptămâni?

Serena Williams e însărcinată în 12 săptămâni?

serena williams wimbledon
serena williams wimbledon
Serena Williams la Wimbledon

Absența Serenei Williams din circuitul mondial e posibil să aibă și alte cauze decât cele anunțate. Dacă ar fi să ne luăm după anumite site-uri din SUA, americanca ar fi însărcinată!

Conform celor de la thetennistimes.com , Serena Williams și Drake vor deveni părinți. Nu separat, ci împreună: ”Am știut că e ceva serios între ei după ce mi-a recunoscut că piesa ”Hotline Bling” a fost concepută special pentru Serena și de fiecare dată când sună ea, la telefonul lui se aude acel ringtone. El a spus că intenționează să-și pună prima poză a copilului pe care o vor obține la ecograf pe coperta viitorului său album, pentru a știi toată lumea că e tată. Suntem toți foarte bucuroși pentru el”, a declarat o persoană din grupul de prieteni al lui Drake pentru sursa citată.

Acum, că o fi sau nu însărcinată, doar ea știe… O să vedem în curând, căci la câte fotografii postează pe Internet ar fi greu să-și ascundă sarcina.

7 thoughts on “Serena Williams e însărcinată în 12 săptămâni?

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close