SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep: «Îmi doresc mult să revin mai puternică pentru anul 2016

Simona Halep: «Îmi doresc mult să revin mai puternică pentru anul 2016

simona halep tenis turneul campioanelor

simona halep tenis turneul campioanelor
Simona Halep si-a luat adio de la sezonul 2015

Simona Halep a încheiat, prin prestaţia de la Turneul Campioanelor, sezonul 2015. Ea a transmis un mesaj fanilor după eliminarea de la Singapore.

“Un an lung, un an bun, un an cu multe provocări, un an cu de toate. Este al doilea an la rând când termin în top 3, este o performanță frumoasă și sunt foarte bucuroasă. În plus, am văzut din ce în ce mai mulți oameni venind să mă susțină oriunde am jucat, ceea ce mă face cu adevărat fericită. Să văd că jocul îmi este apreciat este o împlinire. Vreau să mulțumesc fanilor mei, cu drag vă îmbrățișez pe toți. Urmează o vacaaaanță, ca să mă odihnesc și să mă refac, iar după, perioada de pregătire – pentru că îmi doresc mult să revin mai puternică pentru anul 2016!”, a scris Simona Halep pe Facebook.


Ea va încheia anul pe locul 2 în lume, cea mai bună clasare de final de an din carieră. Simona Halep va încheia 2015 pe locul 2 WTA, cea mai bună clasare la final de an din carieră. În acest an, ea a câştigat trei turnee, la Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, a jucat alte două finale, la Toronto şi Cincinnati, şi a atins faza semifinalelor la Miami, Stuttgart, Roma şi la US Open.

CITEȘTE ȘI:  WTA Wuhan: Partida Simona Halep - Madison Keys va avea loc joi dimineață și va fi în direct la DigiSport

2 thoughts on “Simona Halep: «Îmi doresc mult să revin mai puternică pentru anul 2016

Leave a Reply

Top