SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Turneul Campioanelor: Astăzi se vor decide primele două semifinaliste

Turneul Campioanelor: Astăzi se vor decide primele două semifinaliste

simona halep bucurie turneu campioanelor
simona halep bucurie turneu campioanelor
Simona Halep la Turneul Campioanelor

După primele patru meciuri din grupa roșie, toate cele patru jucătoare păstrează șanse pentru calificarea în semifinale. În primul meci, Simona Halep are nevoie de o victorie în două seturi pentru a-și asigura calificarea. Al doilea meci al zilei ar putea fi și ultimul din cariera Flaviei Pennetta, dacă Maria Sharpaova va reuși să se impună.

(1)   Simona Halep (ROU #2) vs (5) Agnieszka Radwanska (POL #6) – ora 9.00 ( DigiSport și DolceSport )

După o victorie categorică în fața Flaviei Pennetta, Simona Halep a pierdut meciul cu Maria Sharapova. Jocul mult prea pasiv al Simonei i-a adus Mariei Sharapova a șasea victorie din tot atâtea întâlniri. Românca joacă astăzi împotriva jucătoarei poloneze Agnieszka Radwanska pentru un loc în semifinale. Simona Halep are nevoie de o victorie în două seturi pentru a-și asigura calificarea fără a mai depinde de rezultatul din al doilea meci.

Adversara ei de astăzi, Agnieszka Radwanska, a pierdut ambele meciuri din grupe fiind învinsă de Maria Sharapova în trei seturi și de Flavia Pennetta în două seturi.

Simona Halep este favorita meciului din acestă dimineață. Cele două sunt la egalitate în meciurile directe (4-4), dar românca a câștigat 4 din ultimele 5 întâlniri, inclusiv confrunarea de anul trecut de la Singapore.

(3) Maria Sharapova (RUS #4) vs (7) Flavia Pennetta (ITA #8)– ora 13.30 (DigiSport și DolceSport)

Al doilea meci al zilei este cel dintre Maria Sharapova și Flavia Pennetta. O victorie a Mariei Sharapova în acest meci i-ar asigura rusoaicei primul loc în grupe. Maria Sharapova a revenit excelent la Turneul Campioanelor, după o accidentare care a ținut-o departe de teren câteva luni, câștigând ambele meciuri din grupe.

CITEȘTE ȘI:  Turneul Campioanelor va avea loc la Shenzhen din 2019. Premiile vor fi aproape duble faţă de cele ale băieţilor

Maria Sharapova este favorita acestui meci, dar Pennetta are jocul pentru a o putea învinge. Italianca este una dintre puținele jucătoare din circuit care are un bilanț pozitiv în întâlnirile cu Sharapova, câștigând 3 dintre precedentele 5 confruntări. Ultimul meci dintre cele două este cel de la Indian Wells din acest an câștigat de Pennetta, după ce a fost condusă cu 1-0 la seturi. Pennetta a jucat foarte bine în al doilea meci din grupe și motivația poate juca un rol important în acest meci, pentru italiancă fiind ultimul turneu din carieră. Meciul de astăzi va fi ultimul din cariera Flaviei Pennetta dacă  Sharapova va reuși să se impună.

Scenariile posibile pentru calificarea în semifinale aici

3 thoughts on “Turneul Campioanelor: Astăzi se vor decide primele două semifinaliste

Leave a Reply

Top