SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > Turneul Campioanelor: Astăzi se vor decide ultimele două semifinaliste

Turneul Campioanelor: Astăzi se vor decide ultimele două semifinaliste

Garbine Muguruza
Garbine Muguruza

În grupa albă toate jucătoarele păstrează șanse de calificare, meciurile de astăzi urmând să decidă ultimele două semifinaliste de la Turneul Campioanelor.

(2) Garbiñe Muguruza (ESP #3) vs (4) Petra Kvitova (CZE #5)

În primul meci al zilei, Petra Kvitova va încerca să obțină calificarea. Pentru a merge mai departe, ea trebuie să o învingă clar, în două seturi, pe Garbine Muguruza. Dar primele două meciuri au arătat că Muguruza este greu de învins, aceasta având controlul în întâlnirile cu Safarova și Kerber. Muguruza a impresionat cu loviturile precise și atacurile decisive la fileu.

Meciul de astăzi este prima confruntare dintre cele două.

(6) Angelique Kerber (GER #7) vs (8) Lucie Safarova (CZE #9)

Lucie Safarova nu a mai câștigat niciun meci de la turneul de la New Haven din august. Dacă ne uităm la rezultatele din precedentele meciuri de la Singapore, pare că jucătoarea din Cehia nu a avut nicio șansă în precedentele două meciuri din grupa albă. Safarova nu a cedat ușor meciurile cu Garbine Muguruza și Petra Kvitova, a avut șanse dar a pierdut în fața unor jucătoare mai bune.

Safarova a jucat foarte bine la Roland Garros, dar de atunci au apărut tot mai multe greșeli în jocul său, cauzate, în primul rând, de accidentări. Pentru a păstra șanse pentru calificarea în semifinale trebuie să o învingă pe Angelique Kerber. Atunci va depinde de rezultatul din primul meci, calificarea fiind asigurată dacă Muguruza o învinge clar pe Petra Kvitova.

Kerber și Safarova s-au mai întâlnit de două ori, fiecare câștigând câte un meci.

Calculele pentru calificarea în semifinale

Calculele pentru calificarea în semifinale (WTA)

One thought on “Turneul Campioanelor: Astăzi se vor decide ultimele două semifinaliste

Leave a Reply

Top