SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Turneul Campioanelor: Prezentarea meciurilor din a treia zi

Turneul Campioanelor: Prezentarea meciurilor din a treia zi

Simona Halep, Turneul Campioanelor

Astăzi la Singapore se va disputa cel mai așteptat meci din faza grupelor. În sesiunea de seară, Simona Halep o va întâlni pe Maria Sharapova. O victorie, în primul meci împotriva Sharapovei din acest an, îi asigură Simonei Halep calificarea în semifinale.

(5) Agnieszka Radwanska (POL #6) vs (7) Flavia Pennetta (ITA #8) – ora 9.00 (DigiSport și DolceSport)

Primul meci al zilei le va pune față în față pe Flavia Pennetta și Agnieszka Radwanska, jucătoare care au pierdut primul meci din grupe. Radwanska a câștigat, pentru prima data, primul set într-un meci cu Maria Sharapova, dar asta nu a fost suficient, rusoaica reușind să întoarcă soarta meciului.

„Mereu meciurile împotriva Mariei Sharapova de la Turneul Campioanelor au fost lungi. Astăzi ea a fost mai bună. Dar sunt mulțumită de nivelul la care joc acum. Chiar dacă am pierdut astăzi, pot merge mai departe. Așa că voi lupta până la capăt. ” a declarat Radwanska după primul meci.

În primul meci al grupei, Flavia Pennetta a fost învinsă clar de Simona Halep. „Simona a jucat foarte bine astăzi. Mă bucur foarte mult că pot participa la Turneul Campioanelor, chiar dacă am pierdut azi. Desigur, mi-aș fi dorit să joc mai bine, dar încă mai am șanse. Mai am două meciuri de jucat, vom vedea ce se va întâmpla. ”

În confruntările directe, Radwanka conduce cu 5-3, ultimul meci fiind cel din optimile de la Doha de anul acesta. Radwanska s-a impus atunci în două seturi scurte, scor 6-1 6-1. Pentru Radwasnka ar putea fi victoria 500 din carieră.

(1) Simona Halep (ROU #2) vs (3) Maria Sharapova (RUS #4) – ora 13.30 (DigiSport și DolceSport)

Al doilea meci al zilei promite mult. Anul trecut, al doilea meci din grupe a fost cu noroc pentru Simona, aceasta reușind prima victorie împotriva Serenei Williams. Anul acesta Simona poate reuși o nouă victorie în premieră, de data aceasta în fața Mariei Sharapova.

Simona Halep și-a confirmat statutul de principală favorită a turneului după un meci foarte bun cu Flavia Pennetta. Românca a avut nevoie de o oră și 10 minute pentru a o învinge pe italiancă în primul meci din grupa roșie, luându-și astfel revanșa pentru înfrângerea din semifinalele de la US Open. Simona Halep a reușit să combine perfect tenisul defensiv cu atacurile eficiente în acest meci.

De cealaltă parte, Sharapova a revenit după ce a fost condusă cu 1-0 la seturi, reușind să o învingă pe Agnieszka Radwanska după aproape 3 ore de joc.

Chiar dacă Maria Sharapova a câștigat precedentele cinci întâlniri cu Simona Halep, ultimele 3 meciuri – Madrid(2014), Roland Garros(2014)  și Cincinnati(2014) au avut nevoie de set decisiv.

Simona este pregătită pentru un meci bun cu Maria Sharapova: „Am un sentiment pozitiv. Desigur pot pierde sau pot câștiga meciul. Rezultatul nu este foarte important. Dar vreau să joc cel mai bun tenis al meu împotriva ei și să fac un meci mai bun decât cel din finala de la Roland Garros de anul trecut. Acum știu cum trebuie să joc împotriva Mariei. Cred în șansa mea și consider că este momentul potrivit pentru o nouă confruntare.“

Dacă Simona Halep va câștiga meciul de azi în două seturi își va asigura calificarea în semifinale. Românca și-ar asigura calificarea și cu o victorie în trei seturi dacă Flavia Pennetta se va impune în primul meci al zilei.  Pentru Simona Halep ar putea fi a cincizecea victorie din acest sezon.

6 thoughts on “Turneul Campioanelor: Prezentarea meciurilor din a treia zi

Leave a Reply

Top