SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Turneul Campioanelor: Simona Halep a câștigat fără probleme meciul cu Pennetta

Turneul Campioanelor: Simona Halep a câștigat fără probleme meciul cu Pennetta

simona halep

simona halep
Simona Halep

Simona Halep a avut emoții pentru debutul la actuala ediție a Turneului Campioanelor, dar realitatea a demonstrat că trebuia să se bucure că a venit acest moment. Ea și-a „desființat” adversara și a obținut o victorie rapidă în primul meci din Grupa Roșie.

Simona Halep a câștigat cu scorul de 6-0, 6-3 în fața Flaviei Pennetta, luându-și nu doar revanșa pentru înfrângerea din semifinalele de la US Open, dar luând și o opțiune serioasă pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor.

Simona Halep a declarat la conferința de presă de la Singapore că nu e robot, însă azi, ea a jucat chiar ca un robot. Cu lovituri perfecte, cu ruperi de ritm și cu o inspirație pe care, dacă o va păstra toată săptămâna, duminica viitoare nu are cum să nu ridice deasupra capului trofeul.

Primul set a fost o joacă de copil pentru Simona, care nu a cedat nici un game, impunându-se cu 6-0 în 25 de minute. Probabil că românca încă se întreba cum de a putut pierde în fața acestei italience în semifinalele de la US Open… Conform celor care au asistat la antrenamentul de sâmbătă al Simonei, ea a respectat întocmai ceea ce a repetat cu Darren Cahill, iar acest lucru s-a văzut în desfășurarea setului.

După 7 game-uri pierdute la rând, Pennetta a reușit să câștige un prim joc la Turneul Campioanelor. A fost primul moment în care între cele două a existat egalitate pe tabelă în vreunul din seturi.

După un act mai echilibrat, Simona a reușit să câștige setul secund cu 6-3 și să obțină prima victorie de la acest turneu.

După această victorie, Simona s-a instalat în fruntea clasamentului. Maria Sharapova și Agnieszka Radwanska, viitoarele ei adversare, se vor întâlni de la ora 13.30 în cel de-al doilea meci al Grupei Roșii. Chiar, știți de ce grupele sunt albe și roșii? Nu pentru că cei de la WTA sunt dinamoviști, ci în semn de respect pentru gazde, pentru că acestea sunt culorile drapelului statului Singapore.

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close