SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Turneul Campioanelor: Simona Halep explică unde a pierdut meciul: «După primul set mi-am spus că s-a terminat»

Turneul Campioanelor: Simona Halep explică unde a pierdut meciul: «După primul set mi-am spus că s-a terminat»

simona halep autografe turneul campioanelor

simona halep autografe turneul campioanelor
Simona Halep

Simona Halep a părăsit Turneul Campioanelor mai repede decât şi-ar fi imaginat cineva. Ea a explicat care a fost motivul pentru care a pierdut în faţa polonezei Agnieszka Radwanska.

La finalul meciului pierdut în faţa Agnieszka Radwanska, Simona Halep a încercat să explice de ce a pierdut. “Am fost terminată. Nu mai aveam energie. Am fost obosită. Am simţit la un moment dat că am pierdut şansa de a câştiga primul set şi de a câştiga meciul. După primul set, am stat şi mi-am spus că s-a terminat. Da, antrenorul mi-a spus multe lucruri, dar nu le-am putut auzi, pentru că eram terminată şi foarte nervoasă. Dar s-a întâmplat şi un lucru bun. Data viitoare voi şti că dacă nu sunt bine pregătită fizic, trebuie să fac altceva pe teren. Sunt mulţumită de anul ăsta. Acum vreau doar vacanţă. Nu vreau să mă mai gândesc la tenis. Apoi voi fi mai puternică”, a declarat Halep, conform wtatennis.com.


Simona Halep o mai spus că o susţine pe Flavia Pennetta pentru calificarea în semifinale: “Îi ţin pumnii strânşi, îmi place de ea. Este o persoană minunată. Merită să fie în semifinale pentru că a câştigat US Open. Da, am început turneul bine, dar apoi energia a scăzut zi după zi. Da, s-a terminat pentru mine”.

7 thoughts on “Turneul Campioanelor: Simona Halep explică unde a pierdut meciul: «După primul set mi-am spus că s-a terminat»

  1. E inca un copil razgaiat, care n-a ajuns la mentalitatea unui mare campion. Talentul nu e suficient si daca il irosim in vacante si nu in munca asidua nici nu are rost sa te gandesti ca poti fi vreodata nr. 1 ( fie si 2 ). Altminteri, fara a fi rautacios, fiecare dintre noi putem fi lautari uneori.

  2. Asta i valoarea ei nu are psihic tare si nu are nici un fizic puternic pentru a deveni campioana!La anul sigur nu va mai termina pe locul 2 wta ca va fi intrecuta de Maria Sharapova si de Garbine Muguruza si de Belinda Bencic!Sa speram ca cu noroc va reusi sa castige o medalie olimpica la Rio in 2016!Daca nu va capata mai multa experienta si sa devina mai puternica psihic nu va castiga niciodata un turneu de grand slam!

Leave a Reply

Top