SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Turneul Campioanelor – Simona Halep la conferința de presă: ”Știu cum să joc împotriva Mariei Sharapova”

Turneul Campioanelor – Simona Halep la conferința de presă: ”Știu cum să joc împotriva Mariei Sharapova”

Simona Halep conferinta de presa Turneul Campioanelor

Simona Halep conferinta de presa Turneul Campioanelor
Simona Halep la conferinta de presa de la Turneul Campioanelor

Simona Halep, principala favorită a Turneului Campioanelor, a susținut, azi, o conferință de presă la Singapore. Iată cele mai importante răspunsuri ale sale.

Simona Halep despre competiție: ”Fiecare meci va fi dur. E pentru a doua oară când voi juca aici, dar acum am mai multă experiență. Am amintiri foarte frumoase de anul trecut”.

Simona Halep despre victorii și eșecuri: ”Nu sunt un robot, sunt o fată normală. Am suișuri și coborâșuri. Pot câștiga meciuri importante, dar pot și pierde unele considerate ușoare”

AICI vedeți la ce oră va juca Simona Halep duminică.


Simona Halep despre starea de sănătate: ”Acum joc fără să mai am dureri. Sper să fie în regulă, dar trebuie să am grijă”.

Despre viitorul meci cu Maria Sharapova: ”Am gânduri pozitive legate de acest meci. Am șansa mea și știu cum să joc împotriva ei. Am încredere în jocul meu”

Despre grupa ”de foc” în care a fost repartizată: ”E o grupă grea. Nu am nimic de pierdut, nu am așteptări. Vreau doar să joc cel mai bun tenis”

simona halep turneul campioanelor singapore
Simona Halep, cu zambetul pe buze la Singapore
Simona Halep conferinta de presa Turneul Campioanelor
Simona Halep la conferinta de presa de la Turneul Campioanelor

One thought on “Turneul Campioanelor – Simona Halep la conferința de presă: ”Știu cum să joc împotriva Mariei Sharapova”

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close