SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > VIDEO: Vodafone a lansat o reclamă cu Simona Halep care se potrivește ca o mănușă sportivei noastre. #HaiSimona!

VIDEO: Vodafone a lansat o reclamă cu Simona Halep care se potrivește ca o mănușă sportivei noastre. #HaiSimona!

simona halep vodafone
Simona Halep in reclama Vodafone

Parteneriatul dintre Simona Halep și Vodafone este deja vechi de un an, iar reclamele cu ea și cu mama ei sunt binecunoscute. Iată că firma de telefonie mobilă a scos o nouă reclamă cu tenismena noastră, una care se potrivește ca o mănușă cu momentele mai grele prin care trece Simona acum.

AICI vedeți cât de mult s-a distrat Simona Halep la filmarea precedentei reclame Vodafone.

Nevoită să se retragă în primul tur al turneului de la Beijing, din cauza unei accidentări, punând astfel capăt unui circuit asiatic dezamăgitor pentru pretențiile Simonei, românca are nevoie de încurajările noastre. Iar cei de la Vodafone au lansat chiar ieri un video mobilizator. Culmea e că momentul s-a potrivit foarte bine, venind chiar atunci când Simona are nevoie de toate gândurile bune.

Vedeți mai jos reclama și nu pot încheia decât preluând mesajul reclamei: Orice încurajare contează #HaiSimona!19 thoughts on “VIDEO: Vodafone a lansat o reclamă cu Simona Halep care se potrivește ca o mănușă sportivei noastre. #HaiSimona!

  1. Melodia e creata strict pt spotul publicitar. Nu exista o versiune audio completa, ci doar un spot de 1 min remixat.
    Pt cei ce o vor ca ringtone…ghinion…insa o puteti download’a cu youtube converter de pe link’ul de mai jos…..insa cu vocile din fundal

Leave a Reply

Top