SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Florin Mergea și Rohan Bopanna încep seria finalelor pentru Turneul Campionilor

Florin Mergea și Rohan Bopanna încep seria finalelor pentru Turneul Campionilor

washington florin mergea rohan bopanna

washington florin mergea rohan bopanna
Florin Mergea si Rohan Bopanna

Pentru Florin Mergea și Rohan Bopanna încep meciurile decisive pentru calificarea la Turneul Campionilor. Câmpul de luptă e Parisul, iar adversarii vin pe mai multe rânduri. Prima ”finală” e azi, de la ora 12.00.

Aflați pe locul 8, ultimul calificant la Turneul Campionilor, Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna au programate la Paris câteva meciuri directe cu perechile contracandidate la calificarea pentru Londra. Primul dintre acestea e cel de azi, de la or 12.00, cu columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah, din turul secund al Mastersului de la Paris, acolo unde Mergea și Bopanna s-au calificat direct, din postura de cap de serie numărul 8. Cabal și Farah se află pe locul 11 în clasamentul pentru Londra, singura lor șansă de calificare fiind câștigarea turneului.

Tot azi vor juca în turul secund și favoriții 3, Horia Tecău și Jean Julien Rojer. Aceștia vor evolua împotriva cuplului Daniel Nestor/ Edouard Roger-Vasellin.

În sferturile de finală, Florin Mergea și Rohan Bopanna ar putea avea o altă finală pentru Londra, căci ar putea juca împotriva principalilor urmăritori, Alexander Peya și Bruno Soares. Campioni săptămâna trecută la Basel, după ce au trecut de Mergea, în primul tur, dar și de Tecău, în semifinale, cei doi vor juca în turul secund la Paris, joi, contra noului lider mondial la dublu, Ricardo Melo. Acesta este cap de serie numărul 2, alături de Ivan Dodig.

În cursa pentru Londra se mai află și perechea Vasek Pospisil/ Jack Sock, ocupantă a locului 10 pentru Londra. În primul tur la Paris, Pospisil și Sock vor juca împotriva cuplului francez Paul Henri Mathieu/ Benoit Paire.

Iată cum se prezintă lupta pentru ultimul loc calificant la Londra.

Locul 8: Florin Mergea/ Rohan Bopanna 3.455 puncte

Locul 9: Alexander Peya/ Bruno Soares 3.330 puncte

Locul 10: Vasek Pospisil/ Jack Sock 2.820 puncte

Locul 11: Juan Sebastian Cabal/ Robert Farah 2.735 puncte


Pentru a putea calcula singuri câte puncte acumulează fiecare  pereche, e bine să vă spun și punctele aduse de fiecare tur: Tur 2 – 90 de puncte, Sferturi – 180 puncte, Semifinale – 360 puncte, Finală – 600 puncte, Campioni – 1.000 puncte.

Multă baftă, Florine!

5 thoughts on “Florin Mergea și Rohan Bopanna încep seria finalelor pentru Turneul Campionilor

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close