SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Horia Tecău a urcat pe locul 2 în clasamentul mondial de dublu. Florin Mergea e pe 11

Horia Tecău a urcat pe locul 2 în clasamentul mondial de dublu. Florin Mergea e pe 11

tecau jean julien rojer sampanie

tecau jean julien rojer sampanie
Horia Tecău și Jean Julien Rojer cu sampania campionilor

Parcursul excepțional de la Turneul Campionilor, unde au fost adversari în finala de dublu, le-a adus românilor Horia Tecău și Florin Mergea un salt de câte trei locuri în clasamentului mondial al specialității.

Horia Tecău a urcat pe locul 2 în lume, cea mai bună poziție ocupată de el în carieră. El se află la o distanță de 1.480 de puncte de lider, brazilianul Marcelo Melo. La egalitate cu Horia se află partenerul lui, Jean Julien Rojer. Frații Bryan au căzut pe locul 4.

Și Florin Mergea a urcat tot trei locuri, ajungând pe 11 în lume. Ei sunt singurii români din Top 100 la dublu.

AICI vedeți poziționarea românilor în clasamentul mondial de dublu.

La simplu, Marius Copil e cel mai bine clasat român. El a urcat un loc și e acum pe 164 în lume. E urmat de Adrian Ungur, care a urcat tot o poziție, până pe 169. Al treilea român din clasament e Victor Hănescu, care a coborât un loc și e acum pe 278 în ierarhie. În Top 500 mai avem doar trei compatrioți: Petru Luncanu, care a urcat 3 locuri până pe 442, Dragoș Dima, care a coborât un loc până pe 443, și Vasile Antonescu, care a urcat 3 poziții, până pe 487.


AICI vedeți poziționarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de simplu.

One thought on “Horia Tecău a urcat pe locul 2 în clasamentul mondial de dublu. Florin Mergea e pe 11

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close