SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Monica Niculescu a revenit în Top 40 mondial la simplu

Monica Niculescu a revenit în Top 40 mondial la simplu

monica niculescu victorie poitiers

monica niculescu victorie poitiers
Monica Niculescu dupa victoria de la Poitiers

Victoria de la Poitiers i-a adus Monicăi Niculescu un salt important în turneul WTA la simplu.

Monica Niculescu a revenit între primele 40 de jucătoare ale lumii, făcând un salt de 7 locuri în clasamentul mondial. Ea ocupă poziția a 39-a în lume, fiind a treia româncă din ierarhia mondială, după Simona Halep, care staționează pe 2, și Irina Begu, care a rămas pe 31. În Top 100 le mai avem pe Alexandra Dulgheru, care a coborât o poziție și a ajuns pe 57, și pe Andreea Mitu, care a staționat pe 99.

Ele sunt urmate de Patricia Țig, care staționează pe 117, Ana Bogdan, care a coborât un loc și e acum pe 147, Cristina Dinu, care a coborât cinci poziții, până pe 238, Sorana Cîrstea, care a coborât două locuri și e acum pe 245 și de Mihaela Buzărnescu, ocupantă a locului 262, în urcare 12 poziții.

La dublu, victoria de la Poitiers i-a adus Andreei Mitu un salt de 47 de poziții, ajungând pe locul 157. Înaintea ei se află Irina Begu, care staționează pe 30, Monica Niculescu, care a rămas pe 33, Raluca Olaru, care a rămas, de asemenea, pe 56 și Elena Bogdan, care a coborât 6 locuri și a ajuns pe 123.

monica niculescu victorie poitiers
Monica Niculescu si Pauline Parmentier dupa finala de la Poitiers
monica niculescu mitu victorie poitiers
Andreea Mitu si Monica Niculescu dupa victoria de la dublu

2 thoughts on “Monica Niculescu a revenit în Top 40 mondial la simplu

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close