SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > POZA ZILEI, 10 noiembrie 2015: Jucătoarele din Cehia își probează ținutele oficiale înaintea finalei Fed Cup

POZA ZILEI, 10 noiembrie 2015: Jucătoarele din Cehia își probează ținutele oficiale înaintea finalei Fed Cup

fed cup cehia steilmann

fed cup cehia steilmann
Petra Kvitova si colegele ei, la ultima probă la Steilmann

Jucătoarele din Cehia se pregătesc pentru o nouă finală de Fed Cup. Evident, un astfel de eveniment atrage după sine și o ținută pe măsură.

Ca de obicei, Steilmann, sponsorul oficial al echipei de Fed Cup, le-a ”echipat„ pe jucătoarele Cehiei pentru dineul oficial. E deja o tradiție pentru echipele de tenis ale Cehiei să fie îmbrăcate de această firmă, așa că poza cu fetele la probă vine ca o continuare firească a acestei colaborări.

Partida dintre Cehia și Rusia va avea loc în zilele de 14 si 15 noiembrie, la Praga. Cehia a câștigat 3 dintre ultimele patru titluri, în 2011 impunându-se chiar împotriva Rusiei. Liderul echipei ruse e Maria Sharapova, care nu a câștigat niciodată Fed Cup.

În februarie, la Cluj, le veți putea vedea pe viu pe Petra Kvitova și coechipierele sale, Cehia fiind adversara României în primul tur al Grupei Mondiale I, adică în sferturile de finală ale competiției.

Leave a Reply

Top