SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > POZA ZILEI, 11 noiembrie 2015: Horia Tecău a lansat colecția toamnă-iarnă Marina Yachting

POZA ZILEI, 11 noiembrie 2015: Horia Tecău a lansat colecția toamnă-iarnă Marina Yachting

horia tecau prezentare marina yachting

horia tecau prezentare marina yachting
Horia Tecau, la prezentarea colectiei Marina Yachting (foto: David Muntean)

Horia Tecău și-a intrat în pâine în calitate de imagine a brandului Marina Yachting. El a lansat aseară colecția toamnă/ iarnă.

În chiar ultima seară înaintea plecării spre Londra, unde va juca la Turneul Campionilor, Horia Tecău a lansat în mod oficial colecția de toamnă/ iarnă a brandului Marina Yachting. Colaborarea între firma genoveză și campionul de la Wimbledon a început în vară, atunci când el a făcut o ședință foto pe yachtul hotelului Vega, de la malul mării, dar acum tenismenul și-a intrat efectiv ”în pâine”.

Legătura dintre mine și Marina Yachting a venit firesc, pentru că iubim aceleași lucruri: marea, yachtingul, soarele. Sper ca produsele să vă placă la fel de mult cum îmi plac și mie”, a declarat Tecău înaintea începerii unei scurte prezentări de modă la Mega Mall din București.

Colaborarea dintre Horia și brandul de haine se va întinde, deocamdată, pe perioada unui an. Conform informațiilor mele, înțelegerea e valabilă pentru două colecții, cea de toamnă/ iarnă, care a fost lansată ieri, și cea de primăvară/ vară 2016. Apoi, totul va fi renegociat, așa cum e firesc.

horia tecau prezentare marina yachting
Horia Tecau la prezentarea colectiei Marina Yachting (foto: David Muntean)
CITEȘTE ȘI:  Australian Open 2012: Horia Tecău şi Bethanie Mattek Sands s-au calificat în semifinale la mixt!

Leave a Reply

Top