SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Turneul Campionilor: Florin Mergea și Rohan Bopanna s-au calificat în semifinale

Turneul Campionilor: Florin Mergea și Rohan Bopanna s-au calificat în semifinale

Florin Mergea Rohan Bopanna
Florin Mergea și Rohan Bopanna

Florin Mergea și Rohan Bopanna au câștigat și al doilea meci din grupele Turneului Campionilor și s-au calificat în semifinale. Favoriții 8 au învins perechea Jamie Murray / John Peers cu 6-3 7-6(5) după o oră și 15 minute.

În primul set, Mergea și Bopanna au reușit break-ul în primul game pe serviciul adversarilor și au menținut avantajul până la finalul setului. Un moment important al primului set a fost la scorul de 2-0 pe serviciul lui Florin, adversarii având patru mingi de break. Dar Mergea și Bopanna au reușit să câștige următoarele 4 puncte și să se distanțeze la 3-0.

În setul doi, favoriții opt au reușit să facă break la 4-3 pe serviciul lui Jamie Murray . Dar Murray și Peers au câștigat apoi pe serviciul lui Florin și au egalat la 4. Setul au fost decis la tie-break, Rohan Bopanna și Florin Mergea câștigând la 5.

În ultimul meci din grupe, Florin Mergea și Rohan Bopanna vor juca împotriva favoriților 5 Simone Bolellli și Fabio Fognini, dar indiferent de rezultat, ei şi-au asigurat un loc în semifinale.

CITEȘTE ȘI:  Florin Mergea și Rohan Bopanna s-au calificat la Turneul Campionilor!

4 thoughts on “Turneul Campionilor: Florin Mergea și Rohan Bopanna s-au calificat în semifinale

Leave a Reply

Top