SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Turneul Campionilor: Horia Tecău și Jean Julien Rojer au câștigat grupa fără să joace încă

Turneul Campionilor: Horia Tecău și Jean Julien Rojer au câștigat grupa fără să joace încă

tecau rojer turneul campionilor tenis

tecau rojer turneul campionilor tenis
Horia Tecau si Jean Julien Rojer

Horia Tecău și Jean Julien Rojer și-au asigurat o întâlnire cu frații Bryan în semifinalele Turneului Campionilor.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au câștigat grupa din care au făcut parte fără să miște un deget astăzi. Victoria cu 3-6, 7-5, 10-6 obținută de perechea Ivan Dodig/ Marcelo Melo în fața cuplului Marcin Matkowski/ Nenad Zimonjic, în ultima etapă a Grupei B a Turneului Campionilor, echivalează cu clasarea perechii Tecău/ Rojer pe primul loc în clasament, chiar dacă aceștia vor juca abia la 19.45 contra francezilor Herbert și Mahut.

Câștigând grupa, Tecău și Rojer și-au asigurat un meci cu liderii mondiali, frații Bryan. Nu va fi doar o partidă pentru calificarea în finala Turneului Campionilor, ci și pentru titlul de lider mondial la finalul anului. La începutul competiției de la Londra, diferența dintre cele două perechi era de doar 65 de puncte în favoarea americanilor.


Astfel, avem scenariul ideal pentru o finală între români, știut fiind faptul că Florin Mergea și Rohan Bopanna vor juca în cealaltă semifinală a zilei de sâmbătă contra ocupanților locului secund în grupa lui Tecău.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close