SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Turneul Campionilor: Horia Tecău și Jean Julien Rojer, victorii pe linie la Londra!

Turneul Campionilor: Horia Tecău și Jean Julien Rojer, victorii pe linie la Londra!

tecau rojer turneu campionilor tenis

tecau rojer turneu campionilor tenis
Horia Tecau si Jean Julien Rojer, pentru prima data calificati in semifinalele Turneului Campionilor

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au defilat în grupa de la Turneul Campionilor. Ei s-au calificat fără înfrângere în semifinale.

În ultimul meci din grupă, Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer au învins cu scorul de 6-4, 7-5 perechea franceză Pierre Hugues Herbert/ Nicolas Mahut. Horia și partenerul său s-au calificat astfel în semifinalele Turneului Campionilor cu maximum de victorii. Prin acest succes, Tecău și Rojer i-au eliminat pe francezi și au calificat în semifinale cuplul Ivan Dodig/ Marcelo Melo.


În semifinale, Tecău și Rojer vor juca, sâmbătă, contra fraților Bryan – o adevărată finală pentru stabilirea perechii care va termina pe locul 1 în lume la finalul anului -, în vreme ce Florin Mergea și Rohan Bopanna vor juca împotriva cuplului Ivan Dodig/ Marcelo Melo.

One thought on “Turneul Campionilor: Horia Tecău și Jean Julien Rojer, victorii pe linie la Londra!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close