SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Turneul Campionilor: Horia Tecău joacă azi, de la ora 19.45. Cum poate evita un meci cu Florin Mergea

Turneul Campionilor: Horia Tecău joacă azi, de la ora 19.45. Cum poate evita un meci cu Florin Mergea

horia tecau rojer turneul campionilor

horia tecau rojer turneul campionilor
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer

Turneul Campionilor a ajuns la ultima zi a fazei grupelor. Evident, cu un român în acțiune, așa cum deja ne-am obișnuit deja la această competiție.

Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer vor juca azi în ultimul meci din grupă la Turneul Campionilor. Calificați deja în semifinale, Tecău și partenerul lui află azi de pe ce loc vor face acest lucru. Cum meciul lor e al ultimul din programul de dublu, adică de la ora 19.45, ei ar putea să fie atunci deja cu locul 1 în buzunar. Aceasta deoarece dacă perechea Ivan Dodig/ Marcelo Melo va câștiga meciul cu Nenad Zimonjic/ Martin Matkowski, Horia Tecău și Jean Julien Rojer nu vor mai putea să piardă primul loc în clasament indiferent dacă vor pierde cu francezii Mahut și Herbert.

Dacă Zimonjic și Matkowski vor învinge, atunci Tecău și Rojer sunt obligați să învingă – nu contează scorul – pentru a termina grupa pe locul 1. Așa cum probabil că știe toată lumea, dacă vor termina pe locul 1, Tecău și Rojer vor juca în semifinale contra fraților Bryan, urmând să asistăm la o adevărată finală pentru locul 1 în clasamentul mondial.


Dacă vor termina pe locul secund în grupă, atunci vom avea o semifinală între doi români, Tecău și Rojer urmând să joace contra perechii Mergea și Bopanna.

Tot azi se dă și lupta pentru locul doi la simplu. Cu Rafael Nadal deja câștigător și sigur de o semifinală cu Novak Djokovic, mai rămâne de aflat doar cine îl secondează în penultimul act. Vom afla asta după partida Andy Murray – Stan Wawrinka, un meci în care învingătorul ia totul, asigurându-și un meci cu Roger Federer.

Ca de obicei, toate meciurile vor fi în direct la DigiSport 2.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close