SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Turneul Campionilor. Se știu orele la care Florin Mergea și Horia Tecău vor juca în semifinalele de dublu

Turneul Campionilor. Se știu orele la care Florin Mergea și Horia Tecău vor juca în semifinalele de dublu

florin mergea rohan bopanna

florin mergea rohan bopanna
Florin Mergea si Rohan Bopanna in actiune

Sâmbătă va fi o zi cu adevărat specială pentru tenisul românesc. Pentru prima dată în istoria tenisului masculin, doi români vor juca în semifinalele Turneului Campionilor. Se știu și orele meciurilor.

Florin Mergea și Horia Tecău mai scriu o pagină de istorie după cele scrise pe vremea junioratului. Cei doi s-au calificat – cu parteneri diferiți – în semifinalele Turneului Campionilor, fiind pentru prima dată când avem doi români în această fază a competiției numărul 1 a tenisului masculin. Pentru ca povestea să fie mai frumoasă, fiecare dintre ei și-a câștigat grupa, astfel că putem visa la o finală între români!

S-a stabilit și programul zilei de sâmbătă. Primul va intra pe teren, chiar în deschiderea programului, Florin Mergea. Alături de Rohan Bopanna, el va juca împotriva celor fără de care nu ar fi ajuns să joace la Turneul Campionilor: Ivan Dodig și Marcelo Melo! După cum se știe, aceștia au trecut în finala Mastersului de la Paris de Vasek Pospisil și Jack Sock, eliminându-i din cursa pentru Londra. Meciul dintre perechile Mergea/ Bopanna și Dodig/ Melo va avea loc de la ora 14.00 (ora României).

Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor juca în semifinale contra liderilor mondiali, americanii Mike și Bob Bryan. Partida lor, care va decide și perechea care se va afla pe primul loc în clasamentul de dublu la finalul sezonului, va începe la ora 20.00, ora României. După cum se știe, Tecău și Rojer sunt singura pereche neînvinsă la actuala ediție a Turneului Campionilor.

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 7 noiembrie 2012: Tsonga, bombardat de copiii de mingi

Ambele meciuri vor fi în direct la DigiSport.

Primul c

6 thoughts on “Turneul Campionilor. Se știu orele la care Florin Mergea și Horia Tecău vor juca în semifinalele de dublu

Leave a Reply

Top