SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Veste bună pentru Florin Mergea: Alexander Peya şi Bruno Soares au fost eliminaţi din cursa pentru Turneul Campionilor

Veste bună pentru Florin Mergea: Alexander Peya şi Bruno Soares au fost eliminaţi din cursa pentru Turneul Campionilor

washington florin mergea rohan bopanna

washington florin mergea rohan bopanna
Florin Mergea si Rohan Bopanna

Florin Mergea şi partenerul său, indianul Rohan Bopanna, sunt ca şi calificaţi la Turneul Campionilor!

O veste foarte bună pentru tenisul românesc vine de la Paris, acolo unde perechea Alexander Peya/ Bruno Soares s-a oprit în optimile de finală ale probei de dublu. Ei au fost învinşi cu scorul de 6-4, 3-6, 10-6 de favoriţii doi, Ivan Dodig şi Marcelo Melo, şi au pierdut orice şansă de calificare la Turneul Campionilor.

În acest moment, Florin Mergea şi Rohan Bopanna ocupă ultimul loc calificant la competiţia de la Londra. Ei sunt deja calificaţi în sferturile de finală ale probei de dublu de la Paris, acolo unde vor juca împotriva perechii Dodig/ Melo.


Perechea româno/ indiană are şanse de 99% să se califice şi matematic la Turneul Campionilor, singurii care ar putea să-i mai întreacă fiind Vasek Pospisil şi Jack Sack. Aceştia s-ar putea califica la Londra doar dacă vor cuceri titlul, iar Mergea şi Bopanna se vor opri în semifinală. Ceea ce chiar nu cred că se va întâmpla.

One thought on “Veste bună pentru Florin Mergea: Alexander Peya şi Bruno Soares au fost eliminaţi din cursa pentru Turneul Campionilor

Leave a Reply

Top