SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > VIDEO: Jarkko Nieminen a avut un invitat de gală la retragere: Roger Federer

VIDEO: Jarkko Nieminen a avut un invitat de gală la retragere: Roger Federer

roger federer jarkko nieminen retragere
roger federer jarkko nieminen retragere
Roger Federer si Jarkko Nieminen se cunosc de 15 ani

Finlandezul Jarkko Nieminen a pus capăt unei cariere care l-a transformat în cel mai de succes tenismen din istoria tenisului din țara lui.

Invitat de onoare la meciul de retragere a lui Nieminen a fost elvețianul Roger Federer, unul dintre bunii lui prieten din circuit, în ciuda celor 15 înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate. ”Am petrecut o groază de timp împreună. Am un program încărcat, dar când e vorba de cineva important, trebuie să fiu acolo”, a spus Federer, care a ajuns în Finlanda luni, la 1 dimineața. Ora nu l-a speriat: ”Am patru copii și ei mă țin treaz în timpul nopții. Merg târziu la culcare, așa că sunt obișnuit”, a glumit elvețianul. Partida cu Nieminen s-a încheiat și de data aceasta cu victoria lui Roger, care s-a impus cu 7-6, 7-6. Veți vedea mai jos câteva puncte din acest meci demonstrativ, dar și dintr-un inedit meci de dublu în care pe teren au intrat și doi hocheiști legendari pentru Finlanda și pentru întreaga lume a sportului: Teemu Salanne și Peter Forsberg.

De-a lungul carierei, Jarkko Nieminen a cucerit două titluri ATP, în 2006, la Auckland, și în 2012, la Sydney. Cel mai bun loc ocupat a fost 13, în iulie 2006.

One thought on “VIDEO: Jarkko Nieminen a avut un invitat de gală la retragere: Roger Federer

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close