SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > ȘTIRILE ZILEI, 21 decembrie 2015: Arina Rodionova a pierdut calificarea la Australian Open, dar a câștigat un so

ȘTIRILE ZILEI, 21 decembrie 2015: Arina Rodionova a pierdut calificarea la Australian Open, dar a câștigat un so

arina rodionova casatorie nunta

arina rodionova casatorie nunta
Arina Rodionova s-a casatorit sambata

Iată cele mai importante – în opinia mea, evident – știri din tenisul mondial petrecute în ultimele 24 de ore.

1. Arina Rodionova, învinsă în finala pentru wild-card la 12 ore după nuntă. Arina Rodionova nu a putut completa cu o victorie cel mai fericit weekend din viața ei. La câteva ore după ce s-a căsătorit, ea a jucat finala pentru wild-card-ul Australian Open. A fost învinsă cu 6-4, 6-2 de adolescenta Maddison Inglis. Oricum, va avea amintiri pentru o viață.

2. Ben Mitchell a lăsat baltă un meci pentru că i s-a născut copilul. Din ce în ce mai mulți jucători încep să realizeze că există în viață lucruri mai importante decât tenisul și asta nu poate decât să mă bucure. Australianul Ben Mitchell, calificat în finala turneului pentru un wild-card pe tabloul principal al Australian Open, nu s-a mai prezentat la meci pentru că soția lui a intrat în travaliu. Așa că a preferat să fie alături de ea la nașterea primului său copil decât să se afle pe teren. Nu pot decât să mă bucur când văd că astfel de lucruri chiar se întâmplă. Norocosul care va juca pe tabloul principal în urma retragerii adversarului e James Duckworth.

3. Andy Murray, personalitatea sportivă a anului în viziunea BBC. Triumful din Cupa Davis și felul în care și-a condus echipa în acest an l-a transformat pe Andy Murray în eroul unei întregi nații. O nație care l-a renegat cu putere de câte ori a avut prilejul, o nație care îl socotea britanic doar la victorii, în vreme ce la înfrângeri era doar un pui de scoțian… Chiar dacă Andy Murray nu a vrut în mod special asta, a venit și ”vremea revanșei”. Și ce revanșă e mai frumoasă decât atunci când cei care te luau în râs te consideră acum un zeu? Cam asta i se întâmplă acum lui Andy, un jucător care a cucerit, pentru a doua oară în ultimii trei ani, titlul BBC la categoria ”Personalitatea sportivă a anului”. Pentru că este un premiu important și pentru că Andy Murray chiar își respectă fanii, a venit special din Dubai, unde se antrenează pentru noul sezon, pentru a-și ridica premiul.4. Monica Seleș și-a vândut casa cu 1,4 milioane de dolari. Fostul lider mondial Monica Seleș a decis că e timpul pentru o schimbare, așa că și-a vândut casa pe care o avea în Sarasota. Ea a obținut pe ea ”doar” 1,4 milioane de dolari, cu 450.000 de dolari mai puțin decât spera, dar asta e, și în SUA e criză… Pentru a găsi cumpărător, Seles a așteptat un an. Casa, în caz că interesează pe cineva, nu e – evident – un apartament la bloc, ci o ditamai vila de 545 metri pătrați și o piscină. E încojurată de un teren de 1,5 hectare, așa că cine a cumpărat-o va avea loc destul. Cum aflu noua adresă a Monicăi v-o comunic.

5. Anna Kournikova se mărită cu Enrique Iglesias? O știre pe care o tot aud de 11 ani încoace, cea legată de posibilul măritiș al Annei Kournikova cu Enrique Iglesias, a ieșit iar pe tapet. Evident, rusoaica a apărut cu un nou inel pe deget și dintr-o dată speculațiile au luat-o la vale. Acum, nici nu știu la ce le mai trebuie nuntă, că au stat împreună mai mult decât multe cupluri căsătorite. Doar dacă vor să mai scoată un ban din vânzarea pozelor, că altfel un act în plus nu schimbă cu nimic legătura lor.

6. Cassey Dellaqua va avea al doilea copil. Australianca Cassey Dellaqua are un motiv în plus să joace bine anul viitor. Ea va avea al doilea copil, însă nu născut de ea ci de partenera ei. Aceasta mai are un băiețel, iar în luna mai va naște din nou.

Leave a Reply

Top