SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > ȘTIRILE ZILEI, 24 decembrie 2015: Încă un jucător s-a retras de la Australian Open: Thanasi Kokkinakis

ȘTIRILE ZILEI, 24 decembrie 2015: Încă un jucător s-a retras de la Australian Open: Thanasi Kokkinakis

thanasi kokkinakis tenis australia
thanasi kokkinakis tenis australia
Thanasi Kokkinakis nu va juca la Australian Open

Iată cele mai impotrante știri petrecute în tenisul mondial al ultimelor 24 de ore.

1. Thanasi Kokkinakis s-a retras de la Australian Open. Thanasi Kokkinakis a anunțat că nu va putea participa la Australian Open din cauza unei accidentări la umăr. Evident, nu va juca nici la celelalte turnee din Australia. Păcat, e un mare dezavantaj în special din punct de vedere psihic, să începi astfel anul.

2. Lleyton Hewitt va debuta pe iarbă în postura de căpitan al echipei de Cupa Davis a Australiei. Lleyton Hewitt va debuta în postura de căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a Australiei la doar o lună și jumătate după ce va juca ultimul meci din carieră, la Australian Open, acolo unde își va face retragerea oficială din activitate. Partida dintre Australia și SUA, din primul tur al Grupei Mondiale, va avea loc la Kooyong, pe iarbă, în perioada 4-6 martie 2016.

3. Coreeanul Hyeon Chung a scăpat de armată. Votat jucătorul cu cea mai spectaculoasă ascensiune în ATP, sud-coreeanul Hyeon Chung a scăpat, grație performanțelor din tenis, de armată. Campion al Asiei anul trecut, la dublu, ocupant al locului 51 în clasamentul mondial, Chung a efectuat un stagiu militar de doar 4 săptămâni în loc de doi ani.4. John McEnroe a schimbat racheta! Chiar dacă retras de o groază de ani, americanul John McEnroe tot a rămas o țintă pentru producătorii de echipament sportiv. Așa că acum Head a anunțat cu surle și trâmbițe că din 2016 fostul lider mondial va juca în competițiile dedicate veteranilor cu o rachetă produsă de această firmă. De-a lungul timpului McEnroe a jucat cu Dunlop, Wilson, apoi iar cu Dunlop, după care a trecut și pe la Volkl.

Leave a Reply

Top