SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 25 decembrie 2015: ATP a interzis ceasurile inteligente la jucători!

ȘTIRILE ZILEI, 25 decembrie 2015: ATP a interzis ceasurile inteligente la jucători!

smart watches ceasuri inteligente

smart watches ceasuri inteligente
Ceasurile inteligente vor fi purtate de tenismeni doar in afara terenului

Iată cele mai interesante știri din ultimele 24 de ore din tenisul mondial.

1. ATP a interzis ceasurile inteligente. Pentru că trebuie să fie mai catolici decât Papa, ATP a interzis jucătorilor să folosească ceasurile inteligente, ”smart watches”, cum sunt ele comercializate. Motivul e că prin aceste ceasuri se pot transmite SMS-uri sau e-mailuri, iar așa jucătorii ar putea lua legătura cu antrenorii. De asemenea, și celelalte dispozitive electronice sunt interzise. Deja sunt mai liniștit…

2. Federația din Zimbabwe caută 30.000 de dolari pentru Cupa Davis. Tenisul din Zimbabwe a fost în sărbătoare după ce jucătorii săi au învins cu 5-0 Moldova și au rămas în grupa a doua a zonei Euro-Africane, numai că acum au mari probleme. Ei ar trebui ca în martie să ajungă în Finlanda, dar deplasarea e cu mult peste bugetul federației. Așa că președintele ei a făcut un apel în încercarea de a strânge cei 30.000 de dolari necesari ajungerii la Helsinki.

3. Antrenorul lui James Ward a murit. Crăciunul e foarte trist pentru britanicul James Ward. Antrenorul lui, Darren Tandy, a decedat din cauza unui cancer de colon. Tandy a fost alături de sportivul britanic în marea majoritate a sezonului, dar în tot acest timp a luptat cu boala.

CITEȘTE ȘI:  ȘTIRILE ZILEI, 6 ianuarie 2016: Și Garbine Muguruza s-a retras de la Brisbane

One thought on “ȘTIRILE ZILEI, 25 decembrie 2015: ATP a interzis ceasurile inteligente la jucători!

  1. 1) Adevărul este că se rezolvaseră toate problemele, dilemele, cazurile grele!!!! Trebuie să îi înțelegem și pe ei, că nu puteau sa stea și să şomeze!!!!
    Măcar acum, fără ceas inteligent poate nu s-o mai grăbi și Roger să termine meciurile așa repede, că uneori zici că stă cu ochii pe ceas!!!!

Leave a Reply

Top